
Składniki:
- 1 kg dojrzałych moreli
- 1 litr wody
- cukier do smaku
- kurkuma do smaku
- sok cytrynowy do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 litr jogurtu naturalnego 1 cytryna cukier puder otarta skórka cytrynowa Sposób przyrządzenia: W szklanym dzbanku wymieszać jogurt naturalny, sok z cytryny, cukier puder do smaku i otartą skórkę cytrynową. Przelać do wysokich szklanek, schłodzić.
Składniki: ½ litra śmietanki 1 litr kefiru lub jogurtu naturalnego ½ szklanki płynnego miodu 2 żółtka cytryna Sposób przyrządzenia: Cytrynę sparzyć, skórkę zetrzeć na tarce, z pozostałej części wycisnąć sok. Kefir połączyć z płynnym miodem, żółtkami i sokiem z cytryny. Dodać skórkę cytrynową. Dokładnie wymieszać. Przelać do wysokich szklanek i przed podaniem schłodzić.
Składniki: ½ kg buraczków 2 łyżki cukru skórka razowego chleba pęczek posiekanego zielonego koperku sól do smak 1 litr przegotowanej wody Sposób przyrządzenia: Buraki umyć, obrać i drobno pokroić. Włożyć do dużego szklanego słoja, zalać przegotowaną wodą około 1 litra, dodać sól i cukier do smaku i skórkę razowego chleba. Przykryć lnianą ściereczką i odstawić…