.jpg)
Składniki:
- 1 l jasnego piwa
- 4 kromki razowego chleba
- ½ kg sera białego
- 1 szkl śmietany kwaśnej
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 5 cienkich korek razowego chleba ogórek surowy pęczek rzodkiewki masło sól pieprz Sposób wykonania: Z kromek chleba kieliszkiem wyciąć krążki. Następnie obranego ogórka i umytą rzodkiewkę pokroić w plastry i oprószyć je solą oraz pieprzem. Przełożyć je na sito aby obciekły z nadmiaru soku. Wówczas nakładać na przemian na wykałaczki krążki chleba posmarowane masłem,…
Składniki: 80 dag węgorza 4 kromki chleba 2 cebule sól pieprz Sposób wykonania: Rybę oczyścić i pokroić na kawałki, które oprószyć solą. Następnie cebulę pokroić na plastry a chleb na kawałki. Nabijać na przemian na szpadki do szaszłyków. Posypać całość solą oraz pieprzem i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 15 minut. W trakcie pieczenia co…
Składniki: 60 dag tuńczyka 20 dag soli mały razowy chleb ¾ szkl oliwy z oliwek 3 ząbki czosnku 1 szkl czarnych oliwek pieprz świeże zioła Sposób wykonania: Oczyszczoną rybę pozbawioną skóry i ości zasypać solą i odstawić na noc. Następnego dnia opłukać pod bieżącą wodą i pokroić na półcentymetrowe plastry. Natomiast kromki chleba posmarować oliwą…
Składniki: 1 ½ kg wieprzowiny od szynki 3 łyżki startego razowego chleba skórka cytrynowa sól Marynata: 1 szkl octu ½ szkl oliwy z oliwek 1 szkl madery 1 cebula 1 listek laurowy 1 łyżeczka suszonego estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Ocet wymieszać z oliwą z oliwek. Dodać maderę, posiekaną cebulę, listek laurowy oraz estragon. Ponownie…