Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: biszkopt

Biszkopt z makiem

Składniki: 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1/2 szklanki mąki pszennej 15 dag cukru 12 dag maku 3 jajka cukier waniliowy 2 łyżeczki proszku do pieczenia Sposób wykonania; Żółtka utrzeć razem z cukrem i cukrem waniliowym po czym dodać 3 łyżki ciepłej wody oraz mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać i dodać jeszcze sparzony mak. Ponownie…

Biszkopt zawijany z marmoladą

Składniki: 6 łyżek mąki 20 dag cukru 6 jaj marmolada Sposób wykonania : Żółtka utrzeć razem z cukrem po czym dodać mąkę. Gdy składniki się połączą dodać jeszcze białka ubite na sztywną pianę, delikatnie połączyć. Przelać ciasto do formy  i piec  rozgrzanym piekarniku. Po upieczeniu posmarować ciasto marmoladą i zawinąć w rulon.

Ciasto biszkoptowe z jagodami

Składniki: 4 jajka kostka masła 1 szkl. cukru pudru 2 szkl. mąki łyżeczka proszku do pieczenia sok z ½ cytryny kilka łyżek konfitur z jagód 0,5 l śmietanki kremówki op. cukru waniliowego jagody tłuszcz do formy tarta bułka do formy Sposób wykonania: Białka ubić na sztywną pianę z dodatkiem cukru po czym wylać na nią…