Składniki:
- 150 g ryżowego makaronu nitki
- 750 ml gotowego fondu z homarów
- 2- 3 łyżki soku imbirowego
- 2-3 łyżki sosu sojowego
- szczypta pieprzu cytrynowego
- 300 g mięsa raków
- 2 jaja
Read more →
Składniki:
- 250 g mąki
- 120 g tłuszczu
- 2 żółtka
- zimna woda
Read more →
Składniki:
- 600 g małych cebulek
- 2 łyżki masła
- 1 łyżeczka mąki
- 100 ml śmietany
- sól
- cukier
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
Read more →
Składniki:
- 800 g czerwonej cebuli
- 4 łyżki masła
- 100 ml bulionu
- 100 ml słodkiego czerwonego wina
- 1 łyżka cukru
- sól
- pieprz
Read more →
Składniki:
- 600 g małych cebulek
- 2 łyżki masła
- 1 łyżka cukru
- 200 ml bulionu
- 100 ml słodkiego wina
- sól
Read more →