Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Piwo kolendrowe

Składniki:

  • 1 puszka koncentratu brzeczki piwnej
  • 50 dag jasnego ekstraktu słodowego
  • 60 dag glukozy
  • 10 dag nasion kolendry
  • 30 g chmielu
  • 2 torebki herbaty lipowej
  • 20 dag miodu
  • woda
  • drożdże piwne

    Sposób wykonania:
    Zagotować 5 litrów wody, wówczas dodać do niej ekstrakt słodowy, glukozę, koncentrat brzeczki piwnej, chmiel oraz nasiona kolendry.
    Całość wymieszać i trzymać na ogniu około 55 minut.
    Po tym czasie dodać jeszcze miód oraz herbatkę lipową i gotować kolejne 20 minut.
    Następnie wywar przecedzić i wlać go do balonu.
    Dolać wody aby płynu było mniej więcej 23 litry.
    Odstawić do momentu aż temperatura brzeczki wzrośnie do 20 stopni, wówczas dodać drożdże i odstawić do fermentowania.
    Po fermentacji przelać do butelek.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *