Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczony schab Jadwigi

Przez żołądek do serca. Pyszny, soczysty pieczony schab. Przepis zawiera: schab. majeranek, czosnek, smalec. 
 

Składniki:

  • 1,5 kg schabu 
  • 3 łyżki majeranku
  • 6 ząbków czosnku
  • 1 szkl bulionu 
  • 2 łyżki smalcu 
  • 2 łyżki soli
  • ½  łyżeczki czarnego pieprzu
  • 1 łyżeczka pieprzu ziołowego
 

Sposób wykonania:

  1. Schab dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Obrane ząbki czosnku przecisnąć przez praskę.
    Dodać majeranek, sól, czarny i ziołowy pieprz.
    Całość wymieszać i natrzeć mięso.
    Wstawić na kilka godzin do lodówki.
    Następnie przełożyć na patelnie z rozgrzanym masłem i lekko obsmażyć ze wszystkich stron.
    Wówczas przełożyć mięso na brytfannę.
    Podlać bulionem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180stopbi i piec około 80 minut.
    W trakcie pieczenia polewać wytworzonym sosem.
    Gdyby całość wyparowała podlać jeszcze bulionem i lub gorącą wodą.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *