Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pesto bazyliowe z ziarnami słonecznika

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Pesto bazyliowe z ziarnami słonecznika to nasza dzisiejsza propozycja. Lista zakupów: bazylia, czosnek, słonecznik i oliwa z oliwek. 
 

Składniki:

  • 1 pęczek bazylii
  • 3 ząbki czosnku
  • 1/2 szkl ziaren łuskanego słonecznika
  • 150 ml oliwy z oliwek
  • 5 łyżek sera parmezan  
  • sól 
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Do blnednera wrzucić listki bazylii.
    Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, dorzucić do bazylii.
    Następnie słonecznik uprażyć na suchej patelni po czym przełożyć do reszty składników.
    Wrzucić jeszcze parmezan starty na tarce.
    Zalać całość oliwą z oliwek.
    Dokładnie zmiksować na gładkie, jednolite pesto.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem,
    Gdyby pesto wyszło za gęste można dolać jeszcze odrobinę oliwy z oliwek. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *