Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Penne z kurczkiem curry

 

Składniki:

  • 5 dkg masła
  • 1 łyżka oliwy
  • ½ szklanki wytrawnego białego wina
  • 2 łyżki mleka
  • 1 łyżka sproszkowanego curry (lub do smaku )
  • 2 listki laurowe sól
  • 5 dkg zmielonych migdałów
  • 30 dkg pieczonych piersi z kurczaka, obranych ze skóry i pokrojonych w kostki
  • 50 dkg makaronu penne (krótkie ,grube rurki ,skośnie cięte)

Sposób przyrządzenia:
  W rondlu z grubym dnem łączyć masło, oliwę ,śmietanę , wino ,mleko, curry ,czosnek, listki laurowe i sól .Doprawić do smaku poczym zmniejszyć ogień i dusić bez przykrycia 15-20 minut do czasu do czasu mieszając aż zgęstnieje. Wymieszać migdały i kawałki kurczaka. Doprowadzić do smaku i dusić 2-3 minuty aż wszystkie składniki dobrze się połączą. Podczas gdy sos się powoli dusi ugotować makaron w dużej ilości wody. Odcedzić, ugotowany makaron al dente, przełożyć do ciepłej miski .wymieszać z połową sosu (odrzucając listki laurowe ),drugą połowę rozkładając na wierzch.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *