Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Omlet i szparagi

Na pewno zaciekawi Cię ten przepis na pyszny omlet ze szparagami. Aby go wykonać potrzebujesz: jajek, szparagów, oliwy z oliwek, żółtego sera i przypraw.    
 

Składniki:

  • 3 jajka
  • 4 zielone szparagi
  • 2 łyżki mąki
  • 2 łyżeczki oliwy 
  • 2 łyżki tartego sera żółtego
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Oczyszczone szparagi włożyć pionowo do rondelka.
    Zalać je osoloną wodą i gotować około  5minut.
    Wówczas je odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki.
    Następnie do miseczki wbić jajka.
    Dodać do nich mąkę.
    Doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem i razem roztrzepać. 
    Wrzucić jeszcze starty ser i ponownie wymieszać.
    Powstałą masę wylać na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Po minucie ułożyć szparagi i trzymać na średnim ogniu, aż jajka całkowicie się zetną. 
    Podawać zaraz po przygotowaniu. 
     

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *