Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Naleśniki z bananem i miętą

Pięknie wyglądające i jeszcze lepiej smakujące naleśniki z bananami i miętą. Do przygotowania tego przepisu potrzebujesz: jajek, mleka, mąki, bananów oraz mięty. 
 

Składniki:

  • 1 banan
  • garść świeżych listków mięty 
  • 3 jajka 
  • 3 szkl mąki
  • 2 ½ szkl mleka 
  • 1 łyżka cukru
  • szczypta soli
  • olej do smażenia 

Sposób wykonania:

  1. Do miski wlać mleko.
    Wbić do niego jajka i razem roztrzepać.
    Wówczas wsypać mąkę przesianą ze szczyptą soli.
    Dodać jeszcze cukier i razem dokładnie wymieszać na gładkie jednolite ciasto.
    Uważać, aby nie powstały grudki z mąki.
    Gdyby ciasto wyszło za rzadkie dodać jeszcze odrobinę mąki, a gdy za gęste odrobinę mleka.
    Na patelni rozgrzać odrobinę oleju.
    Jeśli mamy dobrą patelnie, możemy z niego całkowicie zrezygnować.
    Z ciasta smażyć naleśniki z obu stron na złoty kolor.
    Natomiast banan obrać i pokroić na plasterki.
    Ułożyć je na usmażonym naleśniki.
    Położyć jeszcze kilka listków mięty i całość zawinąć z trójkąt. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *