Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Muffinki czekoladowe z truskawkami Marii

Znakomite przepisy na domowe wypieki. Tym razem smakowite muffinki czekoladowe z truskawkami. Przepis zawiera: truskawki, czekoladę, mąkę i jajka. 
 
 

Składniki:

  • 2 szkl truskawek 
  • 225 g mąki pszennej
  • 2 łyżki kakao
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • ½  łyżeczki sody oczyszczonej
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 2 jajka
  • 300 ml kwaśnej śmietany 12% 
  • 110 g cukru pudru 
  • 80 ml oleju rzepakowego 
 

Sposób wykonania:

  1. Do dużej miski przesiać mąkę z dodatkiem proszku do pieczenia i sody oczyszczonej.
    Dodać cukier puder i kakao, wymieszać.
    Wrzucić czekoladę połamaną na małe kawałki.
    Do drugiej miski wbić jajka, roztrzepać.
    Wlać do nich kwaśną śmietanę i olej rzepakowy, wymieszać.
    Następnie połączyć suche składniki z mokrymi.
    Na koniec wrzucić umyte truskawki, pozbawione zielonych szypułek i pokrojone na małe kawałki.
    Całość delikatnie przemieszać.
    Przełożyć ciasto do foremek na muffinki.
    Tak przygotowane wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 20 minut.
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *