Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Miodownik Ilony

Składniki:

  • olej 100 ml
  • miód 50 dag
  • cukier 25 dag
  • mąka 70 dag
  • proszek do pieczenia 1 opakowanie
  • mielone migdały 25 dag
  • cynamon 2 łyżeczki
  • przyprawa do pierników 1 łyżeczka
  • sól 1 szczypta
  • jajka 3 sztuki
  • skórka z cytryny kandyzowana 10 dag
  • skórka pomarańcza kandyzowana 10 dag
  • mleko skondensowane 3 łyżki
  • migdały 10 dag
  • wiśnie kandyzowane 20 dag

    Sposób przyrządzenia:
    Olej wraz z cukrem oraz miodem należy podgrzać w garnku na ogniu, po
    zagotowaniu ostudzić. Mąkę należy wymieszać z proszkiem do pieczenia,
    mielonymi migdałami, cynamonem i przyprawą do pierników. Dodać skórki,
    jajka i miód. Następnie wyrobić ze wszystkich składników ciasto. Masę na
    ciasto należy odstawić na około 60 minut do schłodzenia( może być w
    lodówce). Ciasto po tym czasie należy rozwałkować, posmarować mlekiem
    skondensowanym i wyłożyć na wysmarowaną olejem blachę. Na cieście należy
    ułożyć migdały i wiśnie. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do 180
    stopni przez około 40 minut.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *