Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron sojowy z kolorowymi warzywami

Składniki:

  • 2 czerwone papryki
  • 2 zielone papryki
  • 4 marchewki
  • 100g selera naciowego
  • 2 dymki
  • 2 zielone chili
  • gałązka kolendry
  • 6 łyżek oleju sezamowego
  • 500g mrożonych brokułów
  • 400ml rosołu drobiowego
  • 4 łyżki jasnego sosu sojowego
  • sól, pieprz
  • 200g makaronu sojowego

Sposób przyrządzenia:
Papryki przekroić na pół, oczyścić z nasion, pokroić w cienkie paski. Marchewki obrać, także pokroić w cienkie paski. Łodygi selera obrać z włókien, pokroić w małą kostkę. Dymkę ukośnie pokroić w krążki. Chili oczyścić z nasion, pokroić w cienkie krążki. Kolendrę umyć, osuszyć i oberwać listki. W woku rozgrzać 4 łyżki oleju. Brokuły smażyć, mieszając ok. 4 minuty, dodać marchew, smażyć razem z brokułami kolejne 2 minuty. Warzywa podlać rosołem i doprawić sosem sojowym, gotować jeszcze 5 minut i wyjąć z wywaru. Do wywaru w woku po kolei wkładamy paprykę, seler oraz chili. Każdy składnik gotować we wrzącym wywarze po 2 minuty, następnie wyjmować. Wywar doprawić do smaku solą i pieprzem. makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i dobrze osączyć. Warzywa włożyć z powrotem do wywaru, mieszając podgrzać 3 minuty, skropić resztą oleju, przełożyć do miski, udekorować kolendrą i podać do makaronu.
Przepis nadesłany do konkursu "Wiosenny konkurs wegetariański" przez rfima
 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *