Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Luksusowe kruche ciasteczka

 

Składniki:

 

  • 30 dag mąki krupczatki
  • 4/5 kostki masła
  • 10 dag cukru pudru
  • ugotowane na twardo żółtko
  • 25 ml koniaku
  • filiżanka orzechów

Sposób wykonania:
Do żółtka dodać alkohol i całość dokładnie utrzeć na jednolitą masę.
Następnie orzechy zarumienić na rozgrzanej suchej patelni po czym drobno je posiekać.
Masło posiekać razem z mąką i dodać masę żółtkową oraz orzechy.
Całość dokładnie wyrobić na jednolite ciasto.
Uformować z niego wałeczki, które owinąć w papier do pieczenia i wstawić na co najmniej godzinę do lodówki.
Po tym czasie ułożyć ciastka na blasze i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni i piec około 15 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *