Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Łosoś w curry po tajsku

Składniki:

    • 50 dkg filetów z łososia
    • 1 pęczek zielonej dymki
    • 1 brokuł
    • 1 łyżka aromatycznego curry
    • 1,5 szklanki mleka kokosowego
    • ¾ szklanki bulionu rybnego
    • 2 szklanki grubo pokrojonego szpinaku
    • 1 łyżka posiekanej naci kolendry
    • 1 łyżka podprażonych wiórek kokosowych
    • olej
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Na dużej patelni rozgrzać olej, dodać pokrojoną w kilku centymetrowe odcinki dymkę, różyczki obkrojone z brokułu smażyć przez 3 minuty mieszając. Dodać curry i razem smażyć jeszcze przez 2 minuty. Podlać całość mlekiem kokosowym i bulionem , a gdy zacznie wrzeć zmniejszyć ogień i dodać pokrojonego w nieduże kawałki łososia, zmniejszyć płomień, dodać szpinak i po 5 minutach duszenia podawać. Jako dodatek serwujemy ugotowany na sypko ryż posypany prażonymi wiórkami lub bagietkę.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *