Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Łosoś norweski z sosem Tariyaki

Składniki:

    • 1 kg filetów z łososia
    • 5 łyżek sosu Tariyaki
    • 1 łyżka oleju
    • 1 łyżeczka miodu
    • 2 łyżki wody
    • 2 łyżki pociętego w zapałkę imbiru
    • 2 łyżki pociętej w zapałkę czerwonej papryki
    • ½ ogórka
    • 5 pomidorków koktajlowych
    • 1 łyżka prażonego sezamu
    • kilka plastrów czerwonej cebuli
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Filet z łososia umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić. Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć rybę po 4 minuty z każdej strony, odstawić w ciepłe miejsce. W rondlu podgrzać sos Tariyaki, miód, wodę, mieszając powoli gotować aż zacznie karmelizować. Ogórka obrać, za pomocą obieraczki do warzyw pokroić w cieniutkie paski. Ogórka, imbir i paprykę zalać w misce wrzątkiem na 2 minuty, odcedzić obsączyć. Ułożyć na półmisku w kopczyki, obok położyć porcję ryby, polać przygotowanym sosem i obsypać ziarnami sezamu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *