Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Lody malinowe Igi

Nie ma to jak własnoręcznie zrobione lody, bez chemii i konserwantów. Dziś podajemy przepis na lody waniliowe. Przepis zawiera: maliny, śmietanę kremówkę i mleko. 
 

Składniki:

  • 600 g świeżych malin
  • 1 puszka mleka słodzonego 
  • 400 ml zimnej kremówki 30%
  • 1 łyżka ekstraktu waniliowego
  • 2 łyżki soku z cytryny
 

Sposób wykonania:

  1. Maliny wrzucić do blendera i zmiksować je na gładką masę.
    Przetrzeć je przez sito, aby pozbyć się pestek.
    Wówczas dodać do nich mleko skondensowane, ekstrakt waniliowy oraz sok z cytryny.
    Ponownie zmiksować.
    Następnie kremówkę ubić na sztywną pianę i dodawać ją partiami do malinowej masy.
    Delikatnie mieszając , aby piana nie osiadła.
    Tak przygotowaną masę lodową przełożyć do pojemnika.
    Wstawić do zamrażalnika na około 3-4 godziny do całkowitego zamrożenia.
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *