Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Lasagne z warzywami Gorgonzola

4 porcje

12 płatów lasagne nie gotowanych, 1 średni bakłażan, 15 dag zielonego groszku, 4 średnie cukinie, 30 dag Gorgonzoli, 3 łyżki oliwy tłoczonej na zimno, 2 dag masła, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, 2 szczypty curry, sol nie oczyszczona, pieprz. Pokroić cukinie w plasterki i wrzucić na patelnie z rozgrzana 1 łyżka oliwy, krotko podsmażyć. Dodać sol, pieprz i odrobinę curry. Umyć i pokroić bakłażana. Zezłocić na reszcie rozgrzanej oliwy. Smażyć na mocnym ogniu ok. 5 minut. Osączyć na papierowym ręczniku. W osolonej wodzie ugotować groszek. Gotować 6-7 minut. Odcedzić. Nagrzać piekarnik do 210 stopni. Gorgonzole pokroić na plasterki, podzielić na 3 części. W formie wysmarowanej masłem ułożyć 4 platy lasagne, wyłożyć polowe warzyw i przykryć 1/3 sera. Czynność powtórzyć. Na wierzchu ułożyć makaron i rozłożyć ser. Popieprzyć i przykryć płatem folii aluminiowej. Piec 10 minut, zdjąć folie i piec jeszcze 10 minut. Podawać posypane posiekana natka.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *