Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kremowa pszczółka

 Składniki:
4 szklanki mleka
1 opakowanie budyniu waniliowego w proszku (na dwie szklanki mleka)
1/2 szklanki cukru
1 opakowanie budyniu czekoladowego (na dwie szklanki mleka)

Sposób przyrządzenia:
Mleko podzielić na dwie półlitrowe porcje (po dwie szklanki).Jedną porcję odstawić, z drugiej odmierzyć cztery łyżki, dokładnie rozprowadzić budyń waniliowy. Resztę mleka zagotować w rondelku z dwiema łyżkami cukru, dodać rozprowadzony proszek budyniowy, zagotować, nie przerywając mieszania. Trochę budyniu przelać do opłukanego zimną wodą szklanego pucharka, wstawić do lodówki. W ten sam sposób z drugiej porcji mleka przygotować budyń czekoladowy.  Niewielką ilością budyniu czekoladowego pokryć warstwę budyniu waniliowego, odstawić na chwilę do stężenia. Podobnie ułożyć kolejne warstwy budyniu. Ostatnio warstwę lekko przemieszać widelcem, tak żeby na powierzchni pojawiły się brązowe paski.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Barbara Gamdzyk

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *