Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krem z ziemniaka Marii

A teraz przepis dla miłośników zup kremów. Dziś ziemniak w roli głównej. O wykonania tego przepisu potrzebujesz: ziemniaków, marchewki, pietruszki i bulionu. 
 

Składniki:

  • 1,5 litra bulionu 
  • 8 ziemniaków
  • 1 marchew
  • 1 pietruszka
  • 3 ząbki czosnku
  • 1/3 szkl słonecznika łuskanego
  • 1/4 szkl mleka
  • 1 łyżka masła 
  • ½ łyżeczki kolendry mielonej
  • ½ łyżeczki gałki muszkatołowej 
  • sól
  • pieprz 
 

Sposób wykonania:

  1. Ziemniaki obrać i pokroić je w kostkę.
    Marchew i pietruszkę również obrać i pokroić.
    Następnie obrane ząbki czosnku przecisnąć przez praskę i wrzucić do garnka z rozgrzanym masłem.
    Lekko zeszklić po czym wrzucić warzywa.
    Trzymać chwilę na ogniu po czym zalać całość bulionem.
    Gotować na małym ogniu do miękkości wszystkich warzyw.
    Wówczas zdjąć garnek z ognia.
    Wlać mleko i wrzucić słonecznik.
    Całość dokładnie zmiksować na gładki, jednolity krem.
    Gotowy doprawić do smaku kolendrą, gałką muszkatołową, solą oraz pieprzem. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *