Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krem Russel

Składniki:

  • 1 kostka margaryny lub masła 200 g
  • 2 jajka
  • 4 łyżki stołowe cukru kryształu
  • odrobiona aromatu śmietankowego


Sposób przyrządzenia:
Wsypujemy cukier do miski (metalowej) dodajemy całe jajka, ciągle mieszając podgrzewamy do temperatury około 35 °C, np. na palniku, lub na parze. Następnie ubijamy jajka na puszystą masę, dodajemy miękką margarynę lub masło. Na samym końcu dolewamy aromatu śmietankowego. Gdy po dodaniu margaryny lub masła, zrobią nam się grudki (zetnie nam się) to musimy koniecznie lekko podgrzać miskę, ciągle mieszając. Wtedy należy miksować masę przez chwilkę i na pewno nam się połączy.
Uwagi… Jajka musimy koniecznie sparzyć wrzącą wodą, bo krem jest podawany na zimno. Margaryna lub masło powinny mieć, co najmniej 80 % tłuszczu w sobie. Do gotowego kremu można dodawać alkohol, ale najlepiej smakuje z wódką lub spirytusem. Do kremu można też dodawać jakiekolwiek dodatki np. orzechy, kakao, rodzynki, wiśnie, jagody, truskawki oraz inne owoce, mrożone lub świeże. Można też dodać świeży sok z cytryny, i na pewno się nie zwarzy, dlatego ten krem jest najlepszy do tortów, oraz innych ciast.
Przepis nadesłano na konkurs Mistrz x 3 autor: Życie we śnie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *