Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

„Kiełbaski” wołowe

Składniki:

    • 50 dkg wołowiny pieczeniowej
    • 25 dkg wędzonego boczku
    • 1 jajko
    • 2 cebule
    • 3 łyżki mąki
    • 2 łyżki masła
    • 1 szklanka bulionu mięsnego
    • 20 dkg kaparów
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Mięso wołowe i boczek zmielić dwa razy w maszynce do mielenia mięsa. Dodać jajko, 1 bardzo drobno pokrojoną cebulę, przyprawić, bardzo dokładnie wyrobić. Uformować kiełbaski, obtoczyć w mące. W patelni rozgrzać masło, obsmażyć na nim kiełbaski ze wszystkich stron na złoty kolor. Wyjąć, odstawić. Do masła pokrojoną w kostkę cebulę, zeszklić, dodać resztę mąki, lekko zrumienić i zalać bulionem. Zagotować. Dodać kiełbaski, dusić 10 minut, pod koniec duszenia dodać kapary, przyprawić sos do smaku. Podawać z duszoną kapustą.
    Przepis została nadesłany na konkurs “Podróże kulinarne” przez mariola

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *