Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Karkówka z grilla bardzo aromatyczna

Składniki:

  • 1,5 kg karkówki wieprzowej
  • 0,5 kg średnich pieczarek
  • 1 duża papryka czerwona
  • 1 nieduża papryka zielona
  • 3 średnie cebule
  • 3 szklanki oleju

Produkty Kamis:

  • 1 torebka – Grill – przyprawa do mięs pikantna
  • lub ta przyprawa w formie posypki (szczególnie polecam tę drugą)
  • musztarda sarepska Kamis

Sposób przygotowania:
Mięso oczyścić i pokroić w około 1 cm plastry – rozbić trochę tłuczkiem aby było bardziej miękkie. Grzyby wyczyścić i gdy są zbyt duże przekroić wzdłuż. Paprykę pokroić w paseczki. Cebulę – jak kto lubi – w krążki lub piórka. Następnie przygotować marynatę. Jeżeli robimy z torebki -wg przepisu na niej. Jeżeli dajemy posypkę po prostu mięso i warzywa kładziemy partiami, polewamy olejem i posypujemy dość solidnie posypką. Ostrzegam iż danie to będzie pikantne więc jak ktoś woli delikatniej to radzę dać mniej posypki.
Tak przygotowane mięso odstawić do zimnego miejsca na co najmniej 12 godzin aby składniki przeszły aromatem przypraw. Piec na grillu do miękkości. Warzywa aby nie spadały najlepiej ułożyć na tacce aluminiowej. Przepyszne z musztardą sarepską Kamis.
Przepis nadesłany na konkurs Kamis. Autor:
strawberry5

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *