Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

marek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 524 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Czemu zniknęłam? #42459
    marek
    Participant

    Oj Bazylciu, Bazylciu, aaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak Walentynki Bazylci g³ówkê zaje³y. 😉

    in reply to: A co Wy myślicie??? #42435
    marek
    Participant

    Jakie wiêc wnioski mo¿na wysnuæ? Malo jest przepisów autorskich, te s± skrzetnie skrywane, w sieci jest tysi±ce przepisów autorstwa których nale¿y szukaæ w pocz±tkach slowa pisanego, reszta to kolejne mutacje i powielenia. O co wiêc kruszyæ kopie? Wszyscy w internecie pisz± aby " robiæ innym dobrze", nooooo chyba ¿e kto¶ publikuj±c kolejny przepis chce podbudowaæ w³asne ego poprzez to ¿e przy niku maszyna co¶ mu tam dopisze. Znam przyjemniejsze sposoby……

    in reply to: Re:Partia nr 3 #42423
    marek
    Participant

    🙂

    in reply to: Ta mała Belgia #42422
    marek
    Participant

    ¦wietny tekst Vjesja, bardzo ciekawie to uje³a¶.

    in reply to: Dlaczego? #42396
    marek
    Participant

    Oczywi¶cie vjesja, zawsze. 🙂

    in reply to: Ryby #42386
    marek
    Participant

    ¦wietnie Bazylciu, zwarte miêso bez osci, poczytaj o mietusie w dziale ryby jest tam notka na jego temat. 🙂

    in reply to: Dlaczego? #42380
    marek
    Participant

    Vjesja naprawdê nie wiem co zrobi³a¶ nie tak, procedura publikacji na forum wyglada tak:
    1) wpisujesz temat
    2) w ramce wpisujesz tekst
    3) klikasz pod ramk± na wy¶lij
    I pewnie w poz. 3 pope³ni³a¶ b³±d klikaj±c anuluj innej przyczyny nie znajdujê. Ja zawsze d³ugie teksty piszê najpierw w wordzie a potem kopiujê i wklejam, to zapewnia bezpieczeñstwo ¿e nie stracê soro pracy za przyczyn± np zawieszenia siê komputera czy te¿ zaniku pr±du. Tak mi przykro vjeseja. 🙁

    in reply to: Ryby #42373
    marek
    Participant

    Potwierdzam, przesmaczna 🙂 🙂 🙂

    in reply to: Witam #42346
    marek
    Participant

    :):):) Ze mn± wszystko jest ³atwe. 😉

    in reply to: Witam #42343
    marek
    Participant

    Jeszcze raz witam serdecznie w imieniu swoim i innych. Z dzik± ochot± poczytamy Twoje przepisy z kuchni belgijskiej.
    [img size=150]http://www2.incredimail.com/contents/animations/romance/lips_kiss_sm_clr_thumb.gif[/img]

    in reply to: Amerykańskie impresje kulinarne #42341
    marek
    Participant

    [img size=150]http://images.animationfactory.com/animations/people_a_l/couples/young_couple_embrace_kiss/young_couple_embrace_kiss_lg_wm.gif[/img]

    in reply to: Amerykańskie impresje kulinarne #42338
    marek
    Participant

    Witaj, mi³o Ciê widzieæ. Mam nadziejê ¿e zgo¶cisz u nas na sta³e. 🙂 Irena z pewno¶ci± Ci odpowie. Naprawdê siê cieszê ¿e jeste¶ gdy¿ bardzo cenie ludzi z "otwart± g³ow±. Zarejestruj siê proszê wtedy takie powitanie bêdê móg³ skierowaæ do Ciebie bezpo¶rednio poczt± wewnêtrzn±.

    in reply to: bazylia ponad wszystko #42335
    marek
    Participant

    Mnie siê nie zmieni³, nadal niemi³o pachnie 🙁

    in reply to: Kiełbasa #42334
    marek
    Participant

    Masz racjê, przepraszam za pomy³kê. :):):)

    in reply to: melduję się. #42333
    marek
    Participant

    Cieszê siê ¿e i Ty jeste¶ tutaj. Witaj serdecznie i dziêkujê. 🙂 A co do przepisów, prze¶lij mi je na skrzynkê pocztow± to z ochot± je opublikujê.
    [li][email protected][/li]

    Post edited by: tinca, at: 2005/02/07 14:52

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 524 total)