Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
Oj Bazylciu, Bazylciu, aaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak Walentynki Bazylci g³ówkê zaje³y. 😉
marekParticipantJakie wiêc wnioski mo¿na wysnuæ? Malo jest przepisów autorskich, te s± skrzetnie skrywane, w sieci jest tysi±ce przepisów autorstwa których nale¿y szukaæ w pocz±tkach slowa pisanego, reszta to kolejne mutacje i powielenia. O co wiêc kruszyæ kopie? Wszyscy w internecie pisz± aby " robiæ innym dobrze", nooooo chyba ¿e kto¶ publikuj±c kolejny przepis chce podbudowaæ w³asne ego poprzez to ¿e przy niku maszyna co¶ mu tam dopisze. Znam przyjemniejsze sposoby……
marekParticipant🙂
marekParticipant¦wietny tekst Vjesja, bardzo ciekawie to uje³a¶.
marekParticipantOczywi¶cie vjesja, zawsze. 🙂
marekParticipant¦wietnie Bazylciu, zwarte miêso bez osci, poczytaj o mietusie w dziale ryby jest tam notka na jego temat. 🙂
marekParticipantVjesja naprawdê nie wiem co zrobi³a¶ nie tak, procedura publikacji na forum wyglada tak:
1) wpisujesz temat
2) w ramce wpisujesz tekst
3) klikasz pod ramk± na wy¶lij
I pewnie w poz. 3 pope³ni³a¶ b³±d klikaj±c anuluj innej przyczyny nie znajdujê. Ja zawsze d³ugie teksty piszê najpierw w wordzie a potem kopiujê i wklejam, to zapewnia bezpieczeñstwo ¿e nie stracê soro pracy za przyczyn± np zawieszenia siê komputera czy te¿ zaniku pr±du. Tak mi przykro vjeseja. 🙁marekParticipantPotwierdzam, przesmaczna 🙂 🙂 🙂
marekParticipant:):):) Ze mn± wszystko jest ³atwe. 😉
marekParticipantJeszcze raz witam serdecznie w imieniu swoim i innych. Z dzik± ochot± poczytamy Twoje przepisy z kuchni belgijskiej.
[img size=150]http://www2.incredimail.com/contents/animations/romance/lips_kiss_sm_clr_thumb.gif[/img]marekParticipant[img size=150]http://images.animationfactory.com/animations/people_a_l/couples/young_couple_embrace_kiss/young_couple_embrace_kiss_lg_wm.gif[/img]
marekParticipantWitaj, mi³o Ciê widzieæ. Mam nadziejê ¿e zgo¶cisz u nas na sta³e. 🙂 Irena z pewno¶ci± Ci odpowie. Naprawdê siê cieszê ¿e jeste¶ gdy¿ bardzo cenie ludzi z "otwart± g³ow±. Zarejestruj siê proszê wtedy takie powitanie bêdê móg³ skierowaæ do Ciebie bezpo¶rednio poczt± wewnêtrzn±.
marekParticipantMnie siê nie zmieni³, nadal niemi³o pachnie 🙁
marekParticipantMasz racjê, przepraszam za pomy³kê. :):):)
marekParticipantCieszê siê ¿e i Ty jeste¶ tutaj. Witaj serdecznie i dziêkujê. 🙂 A co do przepisów, prze¶lij mi je na skrzynkê pocztow± to z ochot± je opublikujê.
[li][email protected][/li]Post edited by: tinca, at: 2005/02/07 14:52
-
AuthorPosts