Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Robert Kozioł
ParticipantMialo byc o przepisach dla studenta, a wy o uczuleniach:)
Student jest zdrowy jak kon i na nic nie moze miec uczulenia, szczegolnie ten akademikowy, ktorego glowne dania sa maksymalnie dwuskladnikowe, przy czym jednym ze skladnikow jest woda:) np.Robert Kozioł
ParticipantJa jezeli juz mam grac to wole o takie nagrody na ktore nie moge sobie ot tak pozwolic, kino domowe, czy samochod, czy milion to jest gruba wygrana i o to warto grac, w kazdej rozsadnej loterii.
Robert Kozioł
ParticipantJa nie moge sie nie zgodzic z Samsonem21, nadmiar szkodzi, a kiedy stosuje sie cos z umiarem i zakladajac jestesmy w miare zdrowi to ani zdziebko alko, ani zupka na szybko nikomu nie zaszkodzi.
Robert Kozioł
ParticipantSzanse jak to w loteriach, najpierw konkurs zarabia na sibie, a dopiero pozniej moze prowadzic rozdawnictwo, a ktos zawsze wygra. Z podejsciem ze mam 0,0001% szansy na wygrana nie zwiekszy tej szansy:)
Robert Kozioł
ParticipantImprowizowac owszem mozna, ale jak sie ma pojecie o gotowaniu, a jak nie to wez pozniej podaj komus ta improwizacje zeby zjadl:)
Robert Kozioł
ParticipantNo i jak, udalo sie cos wygrac? Z tego co widze nawet w sklepach to duze zainteresowanie na promocjach.
Robert Kozioł
ParticipantChciałbym sobie ot tak wygrać samochód w loterii, masz może jakąś receptę jak to zrobić?:)
Robert Kozioł
ParticipantZdarzas się popełnić gafę:)
Lili, kuchnia prowansalska rzeczywiście podobna do włoskiej. Właśnie te zioła, sosy z tamtych regionów bardzo mi pasuje, tylko że w sklepie jakoś nie mogę nic znaleźć co bym mógł sam przyrządzić.Robert Kozioł
ParticipantTinca daj spokoj z tymi pierogami:) Ludzie o samochodach marza:)
Robert Kozioł
ParticipantKiedyś była taka reklama tymianek i podbiał, od tamtej pory nie lubię ani jednego ani drugiego:) apropos włoskiej kuchni i tematu, to są jakieś gotowce z południa Europy, żeby tak na szybko zjeść?
Robert Kozioł
ParticipantWiesz, jest troche racji w tym co piszesz, ale chyba nie do konca, bo glutaminian sodu jest tez w mleku matki karmiacej piersia, wiec nie moze byc szkodliwy i dlatego wiele produktow ma go w swoim skladzie jako dodatek smakowy.
Robert Kozioł
ParticipantNo teraz normy spozywcze sa duzo bardziej ostre niz kiedys, wiec tylko dobre firmy sie utrzymuja. Anerite, ja tez jestem zwolennikiem miesnych potraw, ale lubie tez zieleninke.
Robert Kozioł
ParticipantOgladaj reklamy kulinarne to zobaczysz:) zbierasz kody i wysylasz a pozniej to juz tylko szczescie w losowaniu potrzebne.
Robert Kozioł
ParticipantCzyli moj pomysl juz jest testowany:) jakies skomplikowane potrawy Samson gotujesz, rzuc jakis pomysl.
Robert Kozioł
ParticipantHehe, nic nie zastapi cieplego obiadku najlepiej o stalej porze, jednak takie rybki wspomniane przez Kasie sa jak najbardziej ok, tylko z tym to raczej sporo roboty jest, wiec w tygodniu to w moim przypadku odpada, bo prawie zawsze cos na szybko zjadam.
-
AuthorPosts