Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Flaczki z kalmarów

Skład:

  • kalmary mrożone 2 opakowania
    dwie marchewki
    pietruszka
    dwie średnie cebulki
    1litr wywaru
    sól, pieprz
  • majeranek
  • gałka muszkatołowa cała
  • słodka papryka

Sposób wykonania:

  1. Kalmary moczymy w słonej wodzie następnie kroimy w cienkie paski. Do wywaru wrzucamy pokrojone warzywa pietruszkę radze zetrzeć na średnim tarle. Pokrojone kalmary wrzucamy na lekko osolony wrzątek na ok 15 min. W celu pozbycia się przykrego zapachu. Odcedzone kalmary łączymy z wywarem doprawimy solą pieprzem majerankiem i świeżo startą gałką gotujemy ko. 45 min. Na koniec robimy zasmażkę najlepiej na maśle/masło pokrojona cebulka 3 łyżki mąki. Dodajemy do wywaru i wsypujemy paprykę dla ładniejszego koloru. Pamiętaj żeby zasmażka się zagotowała.

     

     

     

3 comments for “Flaczki z kalmarów

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *