Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Domowy przecier pomidorowy Magdy

Baza najlepszych przepisów na domowe przetwory. Tym razem podajemy przepis na wykonanie domowego przecieru pomidorowego. Lista zakupów: pomidory, cebula, oliwa z oliwek i przyprawy.  
 

Składniki:

  • 1 kg pomidorów
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 cebula
  • 1 łyżeczka cukru
  • szczypta soli

Sposób wykonania:

  1. Obraną cebule drobno posiekać.
    Wrzucić ją do rondelka z rozgrzaną oliwą z oliwek.
    Oprószyć solą i przesmażyć na średnim ogniu.
    W między czasie pomidory sparzyć wrzątkiem, wtedy łatwiej obiorą się ze skórki.
    Pokroić je na mniejsze kawałki i wrzucić do cebuli.
    Trzymać razem na średnim ogniu około 5 minut.
    Do momentu, aż pomidory zaczną się rozpadać.
    Wówczas zdjąć garnek z ognia i całość zmiksować blenderem na gładką jednolitą pastę.
    Ponownie przełożyć je do garnka dusić na małym ogniu, aż nadmiar wody odpruje i zacznie powstawać gęsty przecier.
    Doprawić go do smaku cukrem. 
    Gotowy przełożyć do wcześniej wyparzonych słoików.
    Szczelnie zakręcić i pasteryzować około 15 minut.
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *