Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Do konkursu

Izydor z wiśniami

Składniki: 6 białek 1 niepełna szklanka cukru 15 dag suchego maku 15 dag wiórków kokosowych Masa: 0.5 litra mleka 2 budynie śmietankowe w proszku 4 żółtka 3 łyżki cukru 1 kostka masła Dekoracja: 4 opakowania delicji wiśniowych 2 galaretki wiśniowe wydrylowanie wiśnie z kompotu spirytus do skropienia delicji Sposób przyrządzenia: Białka ubijamy z cukrem na…

Bigosik pieczarkowo-drobiowy

Składniki:
1 opakowanie sos pieczeniowy
30 dag. filetów z kurczaka
25 dag pieczarek
1 zielona papryka
1 cebula
2 łyżki oleju
2 łyżki śmietany
sól, pieprz, słodka papryka w proszku i mąka

Sposób przyrządzenia:
Filety pokroić w paski, posypać lekko mąką, usmażyć na oleju. Dodać pokrojone pieczarki, paprykę i cebulę dusić 15 min. W międzyczasie przyrządzić sos pieczeniowy wg. przepisu na opakowaniu i dodać go do bigosiku. Przyprawić potrawę solą, pieprzem i papryką. Po odstawieniu z ognia dodać śmietany. Podawać z ryżem.
Przepis nadesłała na ”Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta” Wioletta Luter

Sałatka z groszku

Składniki:
1 szklanka  groszku konserwowego
1/2 szklanki ugotowanego ryżu
10 dag żółtego   sera
10 dag posiekanych orzechów
2 papryki
10 dag wędliny
3/4 szklanki majonezu
sól, pieprz, dowolne przyprawy

Sposób przyrządzenia:
Wędlinę i ser pokroić w kostkę. Podobnie pokroić oczyszczoną paprykę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać przyprawy, majonez jeszcze raz wszystko wymieszać i posypać orzechami.
Przepis nadesłała na ”Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta” Wioletta Luter