Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czekoladowe ciasto posypane migdałami

Tradycyjne polskie ciasta. Będziesz zaskoczony jakie pyszne. Czekoladowe ciasto posypane migdałami. Aby je przygotować potrzebujesz: tabliczki gorzkiej czekolady, jajek, płatków migdałowych i kakao. 
 

Składniki:

  • 2 tabliczki gorzkiej czekolady 
  • 4 łyżeczki kakao
  • 1 kostka margaryny
  • 6 jaj
  • 2 szkl cukru pudru 
  • 1 i 1/5 szklanki mąki
  • 2 szczypty soli
  • 20 dag płatków migdałowych

Sposób wykonania:

  1. Do margaryny wsypać cukier puder.
    Razem dokładnie utrzeć na puszystą masę.
    Następnie nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po jednym żółtku.
    Gdy składniki się połączą dodać roztopioną w kąpieli wodnej czekoladę.
    Wsypać jeszcze mąkę przesianą z dodatkiem soli i kakao.
    Ponownie wymieszać.
    Na koniec dodać jeszcze białka ubite na sztywną pianę.
    Delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła.
    Gotowe ciasto przelać do formy.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 1 godzinę.
    Na koniec płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni i posypać nimi ciasto po upieczeniu. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *