Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasto marchewkowe

Składniki:

    • 60 dag marchewek
    • 15 dag gorzkiej czekolady
    • 20 dag włoskich orzechów
    • 25 dag masła
    • 25 dag cukru
    • szczypta soli
    • starta skórka cytryny
    • 1 paczka cukru waniliowego
    • 6 jaj
    • 15 dag mąki
    • 15 dag bułki tartej
    • 1 paczka proszku do pieczenia
    • 25 dag cukru pudru
    • 5 łyżek soku z cytryny
    • tłuszcz i tarta bułka do formy

    Sposób przygotowania:
    1. Obrane marchewki zetrzeć. Czekoladę i włoskie orzechy posiekać. Masło utrzeć z cukrem, solą, cukrem waniliowym i skórką z cytryny. Kolejno wbijać jaja, ciągle mieszając. Wsypać mąkę, tartą bułkę i proszek do pieczenia. Dodać startą marchewkę, czekoladę i orzechy. Wyrobić ciasto na gładka masę.
    2. Blachę posmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Piec  45 min w temp. 200 stopni, wystudzić.
    3. Cukier puder dokładnie utrzeć z sokiem z cytryny i posmarować ciasto. Smacznego!

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Monikę Frańczak

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *