Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasteczka z paluszków krabowych

Składniki:


  • 1 kg paluszków krabowych
  • 1/3 szklanki majonezu
  • 1 łyżka dobrej musztardy
  • 3 jajka
  • 2 łyżki soku cytrynowego
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • 1/3 szklanki bułki tartej
  • mąka
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki drobno posiekanej cebuli
  • 1 łyżeczka startej skórki cytryny
  • pieprz kajeński, sól, pieprz czarny wg smaku
  • 2 łyżeczki tartego chrzanu
  • olej


Sposób przyrządzenia:
Paluszki krabowe dokładnie, drobno posiekać ostrym nożem. W misce wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem chrzanu i majonezu, dodając taką ilość mąki aby uzyskane ciasto miało konsystencje pozwalającą na formowanie ciasteczek. Smażyć w głębokim oleju do momentu uzyskania pięknego złotego koloru. Przed podaniem obsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać gorące z dodatkiem chrzanu i majonezu lub salsy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *