Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Indyk

Pierś z indyka na słodko- kwaśno

Składniki: 2 piersi z indyka 2 łyżki powideł śliwkowych 5 łyżek oliwy 4 łyżki octu balsamicznego 35 dkg śliwek węgierek/mrożonki/ pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku 2 kostki cebulowe Sposób przyrządzenia: Powidła wymieszać z 1 łyżką octu balsamicznego i 2 łyżkami oliwy. Mięso umyć, osuszyć i posmarować przygotowaną mieszanką, oprószyć solą i pieprzem, odstawić do…

Indyk w sosie czosnkowo-jabłkowym

Składniki: 1 duża pierś z indyka 4 łyżki miodu 4-5 ząbków czosnku 3-4 jabłka przyprawa do indyka przyprawa curry zioła prowansalskie bazylia, słodka papryka proszku 2 ząbki czosnku oliwa z oliwek Sposób przyrządzenia: Przyrządzić marynatę: oliwę wymieszać z przyprawą z indyka, dodać przyprawę curry, słodką paprykę w proszku, i zioła. Mięso natrzeć marynatą, włożyć na…

Pulpety indycze

Składniki: ½ kg mielonego mięsa z indyka ½ szkl. bułki tartej 2 jajka 2 ząbki czosnku sól pieprz mąka przyprawa do grosa olej Sposób wykonania: Do mięsa dodać namoczoną i odciśniętą z wody bułkę, jajka oraz rozgnieciony czosnek. Całość dokładnie wyrobić i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz przyprawą do gyrosa. Z powstałej masy uformować…