Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Brzoskwiniowe ciasto z jagodami

Składniki:

  • kostka masła
  • 1 ½ szkl. cukru
  • 4 jajka
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 2 ½ szkl mąki tortowej
  • 2 łyżki proszku do pieczenia
  • ½ szkl. maślanki
  • puszka brzoskwiń
  • 1 szkl. jagód
  • tłuszcz do formy
  • tarta bułka do formy
  • cukier puder i cukier waniliowy do posypania

Sposób wykonania:

  1. Masło utrzeć razem z cukrem po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po 1 jajku.
    Gdy składniki się połączą dodać maślankę a potem  obie mąki i proszek do pieczenia.
    Całość dokładnie utrzeć po czym przełożyć do formy wysmarowanej tłuszczem i oprószonej bułką tartą.
    Na wierzchu ułożyć połówki moreli i posypać całość jagodami.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 50 minut.
    Przed podaniem posypać cukrem waniliowym i cukrem pudrem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *