Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Befsztyk wołowy na cebulce

Składniki:

  • 1 gruby na około 3 cm plaster polędwicy wołowej
  • przyprawa Adobo (kliknij)
  • 3 łyżki octu winnego
  • 1 duża cebula
  • 2 łyżki oleju

Sposób przyrządzenia:
Plaster polędwicy rozbić lekko dłonią, skropić octem winnym i oprószyć przyprawą Dobo, odstawić na 15 minut. W międzyczasie cebulę obrać i pokroić wzdłużnie na ósemki. Na małej patelni rozgrzać odrobinę oleju, dodać cebulę, chwilę smażyć, podlać odrobiną wody, przyprawić i na małym ogniu dusić powoli. Resztę oleju wlać do drugiej, większej patelni, rozgrzać i usmażyć na nim przygotowaną polędwicę. Czas smażenia uzależniamy od ulubionego stanu wysmażenia mięsa (kliknij). Na talerzu ułożyć kopczyk przygotowanej cebuli i na nim położyć pokrojony w plastry befsztyk. Podawać z frytkami, ziemniakami piure i ulubionymi dodatkami.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *