Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina w sosie myśliwskim

Składniki:
• 1 kg wołowiny bez kości
• włoszczyzna (2 marchewki, 1 pietruszka, 0.5 selera)
• 1 cebula
• kilka ziaren pieprzu
Sos:
• 1 łyżka masła
• 1 łyżka mąki
• 1 płaska łyżeczka pieprzu ziołowego
• sól, pieprz czarny
• 4-5 ziaren tłuczonego jałowca
• cząber
• kminek
• sok z 0.5 cytryny lub łyżeczka octu winnego
• 1.5 szklanki rosołu

Sposób przyrządzenia:
Mięso umyć, natrzeć solą i pieprzem, włożyć do rondla i zalać wrzątkiem tak, aby było całkowicie przykryte. Gotować na małym ogniu przez godzinę. Następnie dodać włoszczyznę cebulę opieczoną na suchej patelni lub blasze, i gotować, aż mięso będzie miękkie. Przyrządzić sos: rozgrzać masło na patelni, dodać masło, dobrze rozetrzeć , dolać rosołu, wymieszać na gładką masę, dolewać dalej, aż sos będzie miał żądaną gęstość, dodać przyprawy i sok z cytryny lub ocet winny. Gdy mięso jest miękkie, wyjąć je z rosołu, pokrajać na plastry i polać sosem.

Przepis został nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez Xawier

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *