Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 6141
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4877
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1621
Pieczeń z dzika albertos 9189
Karkówka z dzika albertos 7233
Zając w śmietanie Ilony albertos 2411
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2445
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1480
Królik w śmietanie Bożena 2915
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1965
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 3005
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5632
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1501
Bażant w owocowym sosie LoLa 2574
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1928
Królik w grzybkach Paulla 2247
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2284
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3133
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2245
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2724
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1260
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2188
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2424
Łyska w żurawinach Weronika P 3574
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2310
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7978
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 2009
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2399
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12946
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3552
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2771
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 13043
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5898
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8140
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11745
Zając w śmietanie JT 8855
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9806
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8273
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14453
Zając marek 7481
Bażant pieczony JT 16387
Bażant po staropolsku JT 9608
Bażant w śmietanie JT 7696
Bekasy i kwiczoły JT 6058
Cietrzewie i głuszce JT 6530
Drobne ptaszki w cieście JT 6312
Pieczone kuropatwy JT 7733
Potrawka z gołębi JT 8626
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5656
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6588
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter