Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 6541
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 5066
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1721
Pieczeń z dzika albertos 9533
Karkówka z dzika albertos 7458
Zając w śmietanie Ilony albertos 2480
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2504
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1529
Królik w śmietanie Bożena 2999
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 2022
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 3137
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5734
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1545
Bażant w owocowym sosie LoLa 2643
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 2001
Królik w grzybkach Paulla 2314
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2355
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3191
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2325
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2802
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1331
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2265
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2491
Łyska w żurawinach Weronika P 3652
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2363
Dziczyzna w jarzynach Marzena 8192
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 2082
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2465
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 13261
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3654
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2831
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 13225
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5962
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8255
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11881
Zając w śmietanie JT 8913
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9913
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8368
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14607
Zając marek 7557
Bażant pieczony JT 16537
Bażant po staropolsku JT 9711
Bażant w śmietanie JT 7767
Bekasy i kwiczoły JT 6112
Cietrzewie i głuszce JT 6579
Drobne ptaszki w cieście JT 6364
Pieczone kuropatwy JT 7783
Potrawka z gołębi JT 8759
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5704
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6652
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter