Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 5434
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4536
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1409
Pieczeń z dzika albertos 8604
Karkówka z dzika albertos 6803
Zając w śmietanie Ilony albertos 2266
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2328
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1383
Królik w śmietanie Bożena 2730
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1853
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 2833
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5444
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1418
Bażant w owocowym sosie LoLa 2426
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1835
Królik w grzybkach Paulla 2125
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2165
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3028
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2114
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2610
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1148
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2067
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2331
Łyska w żurawinach Weronika P 3445
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2207
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7592
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 1914
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2301
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12565
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3338
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2674
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 12719
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5783
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 7823
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11478
Zając w śmietanie JT 8722
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9630
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8132
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14204
Zając marek 7358
Bażant pieczony JT 15989
Bażant po staropolsku JT 9432
Bażant w śmietanie JT 7578
Bekasy i kwiczoły JT 5958
Cietrzewie i głuszce JT 6451
Drobne ptaszki w cieście JT 6204
Pieczone kuropatwy JT 7629
Potrawka z gołębi JT 8357
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5560
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6479
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter