Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 6312
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4947
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1656
Pieczeń z dzika albertos 9321
Karkówka z dzika albertos 7301
Zając w śmietanie Ilony albertos 2438
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2472
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1497
Królik w śmietanie Bożena 2945
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1986
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 3070
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5665
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1517
Bażant w owocowym sosie LoLa 2597
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1957
Królik w grzybkach Paulla 2277
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2309
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3161
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2272
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2754
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1282
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2215
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2446
Łyska w żurawinach Weronika P 3600
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2332
Dziczyzna w jarzynach Marzena 8069
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 2034
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2416
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 13052
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3596
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2796
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 13114
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5920
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8186
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11788
Zając w śmietanie JT 8876
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9842
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8309
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14499
Zając marek 7514
Bażant pieczony JT 16435
Bażant po staropolsku JT 9641
Bażant w śmietanie JT 7716
Bekasy i kwiczoły JT 6074
Cietrzewie i głuszce JT 6544
Drobne ptaszki w cieście JT 6334
Pieczone kuropatwy JT 7755
Potrawka z gołębi JT 8678
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5673
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6615
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter