Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 5853
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4743
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1532
Pieczeń z dzika albertos 8968
Karkówka z dzika albertos 7070
Zając w śmietanie Ilony albertos 2350
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2389
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1438
Królik w śmietanie Bożena 2850
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1915
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 2943
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5542
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1467
Bażant w owocowym sosie LoLa 2522
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1894
Królik w grzybkach Paulla 2199
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2233
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3094
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2186
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2678
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1215
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2128
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2384
Łyska w żurawinach Weronika P 3518
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2277
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7808
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 1968
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2355
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12801
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3461
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2733
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 12912
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5854
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8010
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11647
Zając w śmietanie JT 8799
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9731
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8212
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14338
Zając marek 7438
Bażant pieczony JT 16253
Bażant po staropolsku JT 9544
Bażant w śmietanie JT 7636
Bekasy i kwiczoły JT 6011
Cietrzewie i głuszce JT 6503
Drobne ptaszki w cieście JT 6275
Pieczone kuropatwy JT 7689
Potrawka z gołębi JT 8504
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5620
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6553
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter