Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 6278
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4933
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1647
Pieczeń z dzika albertos 9294
Karkówka z dzika albertos 7284
Zając w śmietanie Ilony albertos 2434
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2468
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1492
Królik w śmietanie Bożena 2940
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1982
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 3049
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5656
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1512
Bażant w owocowym sosie LoLa 2591
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1951
Królik w grzybkach Paulla 2271
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2301
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3157
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2262
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2741
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1277
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2209
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2439
Łyska w żurawinach Weronika P 3593
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2328
Dziczyzna w jarzynach Marzena 8054
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 2028
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2412
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 13023
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3584
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2790
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 13098
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5914
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8175
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11778
Zając w śmietanie JT 8872
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9837
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8299
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14488
Zając marek 7505
Bażant pieczony JT 16424
Bażant po staropolsku JT 9634
Bażant w śmietanie JT 7709
Bekasy i kwiczoły JT 6068
Cietrzewie i głuszce JT 6541
Drobne ptaszki w cieście JT 6327
Pieczone kuropatwy JT 7752
Potrawka z gołębi JT 8670
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5671
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6609
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter