Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 6182
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4898
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1631
Pieczeń z dzika albertos 9229
Karkówka z dzika albertos 7251
Zając w śmietanie Ilony albertos 2421
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2452
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1489
Królik w śmietanie Bożena 2922
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1975
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 3027
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5648
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1505
Bażant w owocowym sosie LoLa 2582
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1939
Królik w grzybkach Paulla 2254
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2288
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3139
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2250
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2729
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1271
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2194
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2432
Łyska w żurawinach Weronika P 3581
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2316
Dziczyzna w jarzynach Marzena 8003
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 2017
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2405
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12974
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3562
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2777
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 13065
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5901
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8152
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11756
Zając w śmietanie JT 8863
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9817
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8283
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14467
Zając marek 7488
Bażant pieczony JT 16402
Bażant po staropolsku JT 9617
Bażant w śmietanie JT 7700
Bekasy i kwiczoły JT 6062
Cietrzewie i głuszce JT 6535
Drobne ptaszki w cieście JT 6318
Pieczone kuropatwy JT 7740
Potrawka z gołębi JT 8647
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5664
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6595
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter