Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 5392
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4519
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1397
Pieczeń z dzika albertos 8572
Karkówka z dzika albertos 6782
Zając w śmietanie Ilony albertos 2260
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2327
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1381
Królik w śmietanie Bożena 2724
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1847
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 2821
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5436
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1417
Bażant w owocowym sosie LoLa 2424
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1834
Królik w grzybkach Paulla 2124
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2162
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3020
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2111
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2608
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1147
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2063
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2330
Łyska w żurawinach Weronika P 3441
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2204
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7580
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 1910
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2296
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12548
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3332
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2672
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 12709
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5782
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 7814
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11467
Zając w śmietanie JT 8719
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9626
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8120
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14191
Zając marek 7350
Bażant pieczony JT 15953
Bażant po staropolsku JT 9424
Bażant w śmietanie JT 7574
Bekasy i kwiczoły JT 5955
Cietrzewie i głuszce JT 6448
Drobne ptaszki w cieście JT 6199
Pieczone kuropatwy JT 7622
Potrawka z gołębi JT 8346
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5556
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6477
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter