Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 5965
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4802
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1573
Pieczeń z dzika albertos 9076
Karkówka z dzika albertos 7144
Zając w śmietanie Ilony albertos 2374
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2430
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1452
Królik w śmietanie Bożena 2887
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1934
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 2975
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5589
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1486
Bażant w owocowym sosie LoLa 2543
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1913
Królik w grzybkach Paulla 2220
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2256
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3112
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2215
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2697
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1232
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2146
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2409
Łyska w żurawinach Weronika P 3540
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2291
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7887
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 1987
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2374
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12874
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3494
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2750
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 12978
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5873
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8087
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11699
Zając w śmietanie JT 8827
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9774
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8247
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14384
Zając marek 7459
Bażant pieczony JT 16301
Bażant po staropolsku JT 9569
Bażant w śmietanie JT 7665
Bekasy i kwiczoły JT 6035
Cietrzewie i głuszce JT 6519
Drobne ptaszki w cieście JT 6292
Pieczone kuropatwy JT 7706
Potrawka z gołębi JT 8553
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5640
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6568
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter