Przepisy z dziczyzny

Filtr
Tytuł Autor Odsłony
Mięso z dzika w winie Tadeusz 5863
Ragout z sarniny z pieczarkami Arleta Osińska 4753
Jarząbki zapiekane w śmietanie Bronisława Lis 1541
Pieczeń z dzika albertos 8981
Karkówka z dzika albertos 7084
Zając w śmietanie Ilony albertos 2353
Królik duszony w mleku Paweł Grzywnowicz 2392
Cietrzewie z kasztanami Natalia Szczurek 1440
Królik w śmietanie Bożena 2862
Przepiórki z serem grongonzola i śliwkami Agata R 1916
Bażant w sosie porzeczkowym Karolina P 2947
Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami LoLa 5546
Kuropatwa pomidorach i oliwkach Tadeusz 1470
Bażant w owocowym sosie LoLa 2523
Kuropatwa okryta czerwoną kapustą Ewelina M 1896
Królik w grzybkach Paulla 2201
Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym Podkomorza 2235
Duszony królik w musztardowym sosie Weronika P 3096
Dzika kaczka w pomidorach z kawałkami jabłka Weronika P 2189
Dzika kaczka w wiśniach Weronika P 2678
Kuropatwy duszone w czerwonej kapuście Weronika P 1215
Łyska z wędzonym boczkiem Podkomorza 2131
Bażant zapiekany z serem Weroniki P Weronika P 2386
Łyska w żurawinach Weronika P 3522
Bażant w winogronowym sosie Marlena 2278
Dziczyzna w jarzynach Marzena 7820
Kuropatwy w sosie orzechowo miętowym Tadeusz 1970
Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku Tadeusz 2357
Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku Tadeusz 12818
Zając po syberyjsku z kociołka Tadeusz 3467
Zając po szlachecku z makaronem pappardelle Tadeusz 2737
Pieczeń z sarny w sosie śmietanowo serowym Roman 12922
Bażant z aromatycznymi przyprawami Bahus 5857
Szaszłyk z dzika Bugs z Kalisza 8026
Rolady z dzika (lub z wołowiny) Katarzyna Żołędziewską 11659
Zając w śmietanie JT 8806
Szpikowany udziec jelenia Eljot 9745
Ogólne uwagi o zwierzynie marek 8217
Potrawka z jelenia po niemiecku marek 14345
Zając marek 7443
Bażant pieczony JT 16263
Bażant po staropolsku JT 9552
Bażant w śmietanie JT 7640
Bekasy i kwiczoły JT 6013
Cietrzewie i głuszce JT 6506
Drobne ptaszki w cieście JT 6278
Pieczone kuropatwy JT 7691
Potrawka z gołębi JT 8515
Kuropatwy pieczone w boczku JT 5624
Kwiczoły, bekasy, jemiołuszki i jarząbki JT 6553
Pychotka.pl Przepisy Kulinarne
Fan Page na Facebook
Fan Page na Google+
Twitter