Sos majonezowy z chrzanem
Sos majonezowy z chrzanem 1.00 out of 5 based on 3 voters.
Składniki:
- 200 ml majonezu
- 2 łyżki śmietany
- 2 łyżki startego chrzanu
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
-
Do miseczki przelać śmietanę.
Dodać do niej majonez oraz stary chrzan.
Całość energicznie wymieszać aby składniki się połączyły.
Na sam koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Przed podaniem schłodzić w lodówce..
Liczba porcji: 3
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: poniedziałek, 27, styczeń 2014 08:51
- Patrycja Sroka
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny