Sos bananowy na majonezie
Sos bananowy na majonezie 0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 1 banan
- 200 ml majonezu
- szczypta cukru
- sól
- pieprz
Sposób wykonania:
-
Banana obrać ze skórki po czym rozgnieść go widelcem.
Wówczas dodać do niego majonez.
Całość dokładnie wymieszać.
Na koniec doprawić do smaku cukrem, solą oraz pieprzem.
Liczba porcji: 4
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: wtorek, 31, grudzień 2013 08:27
- Agnieszka Dudek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny