Sernik bez sera
Sernik bez sera3.80 out of 5 based on 41 voters.
Ciasto:
Masa:
Sposób wykonania:
Masa: Białka ubić z cukrem, dodać śmietanę, budyń w proszku ,wiórki kokosowe wymieszać.
Ciasto: wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podzielić na 2 części. Jedna część włożyć do zamrażalnika na 30 minut. A drugą wyłożyć blachę, dodać masę, wyjąć ciasto z zamrażalnika i zetrzeć na tarce na masę. Piec w 180 stopniach 1 godzinę.
Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Annę Kaczmarek
- Szczegóły
- Kategoria: Sernik
- Opublikowano: poniedziałek, 23, maj 2011 09:09
- Anna Kaczmarek
- Ciasta
- Torty
- Ciastka
- Sernik
- Serniki na zimno
- Makowiec
- Szarlotka
- Babki
- Mazurki
- Biszkopty
- Piernik
- Ciasta drożdzowe
- Ciasta kruche
- Ciasta czekoladowe
- Łatwe ciasta
- Tiramisu
- Bezy