Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pulpety przepisu Lucyny

Wyszukaj swój ulubiony przepis i ciesz się znakomitym obiadem. Pulpety przepisu Lucyny. Lista zakupów: mięso mielone, czosnek, jajka, bułka oraz mleko. 
 

Składniki:

  • 50 dag mięsa mielonego
  • 1 biała pszenna bułeczka
  • 2 jajka
  • 4 łyżki posiekanej pietruszki
  • 3/4 szkl mleka
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • 1 ząbek czosnku 
  • olej do smażenia
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Do miski przełożyć mięso mielone.
    Wbić do niego jajka.
    Następnie bułkę namoczyć w mleku.
    Odcisnąć ją z jego nadmiaru i również dodać do mięsa.
    Wrzucić jeszcze posiekaną natkę pietruszki oraz obrany czosnek przeciśnięty przez praskę. 
    Dodać do smaku sól, pieprze i paprykę.
    Całość dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej masy.
    Wówczas formować z niej pulpeciki.
    Kłaść je na patelni z rozgrzanym olejem.
    Smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *