Pasta z serka topionego
Pasta z serka topionego 0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki:
- 10 dag sera topionego
- 8 dag masła
- papryka w proszku
Sposób wykonania:
-
Serek pokroić na mniejsze kawałki.
Wówczas dodać do niego masło i całość dokładnie utrzeć do uzyskania pulchnej i gładkiej pasty.
Na sam koniec doprawić do smaku papryką w proszku.
Liczba porcji: 4
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: czwartek, 21, listopad 2013 08:12
- Karina Stec
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny