Składniki:
- 600 g piersi indyka
- rozmryn do posypania
- 2 łyżki stołowe oliwy z oliwek
- czarny pieprz
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1,5 kg indyka 20 oliwek pęczek bazylii 20 dag mozzarelli 1 szkl. bulionu sól pieprz olej Sposób wykonania: Mięso podzielić na 3 kawałki, w których na środku naciąć nożem aby powstały kieszonki, które oprószyć solą oraz pieprzem. W każda kieszonkę włożyć kawałek mozzarelli, kilka oliwek oraz listki bazylii. Spiąć wykałaczkami i obsmażyć na rozgrzanym…
Składniki: 2 sznycle z indyka 300 g miąższu z dyni 1 jabłko 2 łyżki masła 150 ml bulionu 1 łyżeczka kurkumy sól pieprz 2 liście laurowe Sposób wykonania: Obraną dynię pokroić w kostkę i gotowac około 10 minut. W między czasie mięso oprószyć sola oraz pieprzem i obsmażyć na rozgrzanym maśle, wówczas przełożyć do naczynia…
Składniki: 2 piersi z indyka oliwa olej sól, pieprz do smaku zioła prowansalskie słodka papryka w proszku Sposób przyrządzenia: Piersi z indyka umyć osuszyć nasmarować olejem, odstawić na godzinę. Następnie natrzeć ziołami prowansalskimi, pieprzem, papryką i solą. W naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem ułożyć piersi indycze. Wstawić do nagrzanego do temperatury 180 stopni C piekarnika i…
Składniki: ½ kg piersi indyka 1 łyżka oleju pęczek koperku pęczek zielonej natki pietruszki pęczek cebulki dymki pęczek rzodkiewek 2 pomidory 1 zielony ogórek sok z jednej cytryny 2 łyżki ostrej musztardy 7 łyżek oliwy szczypta cukru, sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć oprószyć solą i pieprzem, obsmażyć na złocisty kolor. Mięso…