Herbata z kwiatu lipy
Herbata z kwiatu lipy 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- kwiat lipy 2-3 dag
- 1 łyżka miodu pszczelego
- ½ szkl. soku malinowego
- 4 szklanki wody
Sposób wykonania:
Kwiat lipy zaparzyć w 1 szklance wody.
Następnie napar odcedzić i dolać 3 szklanki wrzącej wody.
Dodać jeszcze miód oraz sok malinowy i dokÅ‚adnie wymieszać.
- Szczegóły
- Kategoria: Herbata
- Opublikowano: środa, 24, sierpień 2011 08:55
- Agata Kopeć
- Kawa
- Herbata
- Bezalkoholowe
- Koktaile
- Wódka
- Gin
- Brandy
- Whisky
- Likiery
- Piwo
- Rum
- Bourbon
- Wino
- Wino domowe
- Na kaca
- Nalewki
- Tequila
- Szampan