
Składniki:
- 2 szkl bardzo mocnej zaparzonej herbaty
- 1 szkl malinowego soku
- 4 łyżeczki cukru pudru
- 4 krążki cytryny
- kostki lodu
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki 3,5 szklanki soku grejpfrutowego szklanka soku malinowego mała butelka wody mineralnej owoce do dekoracji Sposób wykonania: Sok grejpfrutowy wymieszać z sokiem malinowym po czym przelać do szklanki. Uzupełnić woda mineralną i udekorować kawałkami owoców.
Składniki 10-20 ml soku malinowego butelka jasnego piwa Sposób wykonania: Do wysokiej szklanki wlać sok malinowy po czym uzupełnić ją piwem.
Składniki 40 ml koniaku 20 ml soku pomarańczowego 10 ml soku malinowego do dekoracji plasterek pomarańczy listki melisy Sposób wykonania: Koniak wymieszać dokładnie z sokiem malinowym i pomarańczowym. Przelać całość do szklanki i udekorować plasterkami pomarańczy oraz listkami melisy.
Składniki: kwiat lipy 2-3 dag 1 łyżka miodu pszczelego ½ szkl. soku malinowego 4 szklanki wody Sposób wykonania: Kwiat lipy zaparzyć w 1 szklance wody. Następnie napar odcedzić i dolać 3 szklanki wrzącej wody. Dodać jeszcze miód oraz sok malinowy i dokładnie wymieszać.