Gruszki po francusku
Gruszki po francusku4.48 out of 5 based on 341 voters.
Skład:
- 4 duże albo więcej mniejszych gruszek z kompotu lub marynaty
- połowa opakowania sera Camembert lub Brie
- serek topiony
- natka
- sól
- biały pieprz
Sposób wykonania:
Rozetrzeć razem sery, dodać 2 łyżeczki drobno siekanej natki, sol i pieprz.
W miejsce gniazd nasiennych gruszek nałożyć masę, ułożyć na folii, zapiec
pod grillem albo na patelni pod przykrywka do topienia się sera, podawać w
folii na talerzykach. Gruszki można tez zapiecka na grzankach.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: sobota, 18, grudzień 2004 23:33
- A
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla