Grillowane kiełbaski z dżemem z czerwonych porzeczek
Grillowane kiełbaski z dżemem z czerwonych porzeczek4.63 out of 5 based on 105 voters.
Składniki:
- 1 kg kiełbasek parówkowych
- 3-4 łyżki ostrej musztardy
- 2 łyżki przyprawy magii
- 1 ½ szklanki dżemu z czerwonej porzeczki
Sposób przyrządzenia:
Dżem zmiksować, wymieszać z musztardą i przyprawą magii. Kiełbaski ponakłuwać widelcem, posmarować olejem i podpiec na grillu. Posmarować przygotowaną glazurą i piec jeszcze do momentu, aż utworzy się błyszcząca glazura.
Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna
- Szczegóły
- Kategoria: Kiełbasa z grilla
- Opublikowano: czwartek, 19, maj 2011 14:56
- Iwona Podgórna
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Kiełbaski musztardowe w plastrach boczku Iwony
-
Grillowane kiełbaski z dżemem z czerwonych porzeczek
-
Białe kiełbaski boczkiem i serem
-
Kiełbaski w sosie pomidorowym z grilla
-
Biała kiełbasa z ananasem na grilla
-
Kiełbaski na grilla z musztardą
-
Kiełbaski grillowe z boczkiem
-
Kiełbaski z grilla z pomidorem