Filet z sandacza zapieczony z paluszkami krabowymi i serem

19300
com_content.article
(Oddano 103 głosów z średnią 4.65 z 5)
Filet z sandacza zapieczony z paluszkami krabowymi i serem4.65 out of 5 based on 103 voters.


Składniki:


  • 50 dkg filetów z sandacza
  • 15 dkg paluszków krabowych
  • 2 łyżki majonezu
  • 10 dkg tartego żółtego sera
  • 1 łyżeczka masła
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Filety umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, przyprawić. Paluszki krabowe pokroić na plastry. Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć w nim porcje ryby, rozsypać na niej plastry paluszków krabowych, tarty ser, polać majonezem lekko go rozprowadzając. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni C przez 30 minut.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi