Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka na słodko-kwaśno

 

Składniki:

    • 2 kg żeberek wieprzowych pokrojonych
    • w paseczki (równolegle do kości)
    • sól, pieprz
    • 1 łyżka przyprawy do chińskich potraw
    • 8 łyżek cukru
    • 4 łyżki sosu sojowego
    • 1/2 dużego ogórka
    • 1 czerwona papryczka chili

Sposób przyrządzenia:
Piekarnik rozgrzać do 240 st. C. Żeberka opłukać, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i przyprawą do chińskich potraw. Mięso piec do miękkości na ruszcie ok. 30 min. Cukier skarmelizować w woku z niewielką ilością wody. Dodać sos sojowy i wymieszać. Papryczkę chili opłukać pod bieżącą wodą, osączyć i pokroić w paski. Ogórek obrać i pokroić w plastry. Wszystkie składniki wymieszać i smażyć w woku ok. 5 min. Żeberka wyłożyć na talerze i polać powstałym sosem.

Żeberka tak przygotowane można przyrządzić na grillu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *