Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki z indyka Natalii

A teraz przepis na kawałek dobrego mięsa. Czyli pomysł na szaszłyki z indyka. Aby je przygotować potrzebujesz: piersi z indyka, jogurtu, soku z limonki i natki pietruszki. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z indyka
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 3 łyżki soku z limonki
  • 150 ml jogurtu
  • ½ łyżeczki imbiru
  • ½ łyżeczki gałki muszkatołowej 
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Piersi z indyka dokładnie oczyścić i pokroić w kostkę.
    Następnie przygotowujemy marynatę.
    Do miseczki przelać jogurt naturalny.
    Dodać do niego sok z limonki i dokładnie wymieszać.
    Wówczas obrany czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do marynaty.
    Wrzucić jeszcze imbir i gałkę muszkatołową.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty włożyć mięso.
    Marynować przez kilka godzin.
    Po tym czasie odsączyć mięso z marynaty i nabijać na patyczki od szaszłyków.
    Kłaść je na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto ze wszystkich stron.
    Gotowe szaszłyki przed podaniem posypać dużą ilością posiekanej natki pietruszki.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *