Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Spaghetti z brokułami posypane migdałami

Składniki:

  • 400 g brokułów
  • 1 łyżka płatków migdałowych
  • 1 cebula
  • 200 g serka gorgonzola
  • 400 g makaronu spaghetti
  • sól
  • 1 łyżka oliwy
  • 125 ml śmietany
  • gałka muszkatołowa
  • pieprz

    Sposób wykonania:

    Brokuły podzielić na różyczki po czym zblanszować  je w osolonej wodzie około 3 minut.
    Następnie na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekaną cebulę po czym zalać ją śmietaną i doprowadzić  do wrzenia.
    Następnie dodać kawałki sera i mieszać aż ser się roztopi.
    Na koniec dodać jeszcze brokuły i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
    Natomiast makaron gotować według opisu na opakowaniu  po czym wymieszać go z brokułami.
    Na sam koniec migdały uprażyć na suchej patelni i posypać makaron przed podaniem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *